Priručnik za mobilnu aplikaciju

Dragi učenici, ovo su upute kako da se instalirate aplikaciju Moodle za Školarac i pratite nastavu preko mobitela. 

 

Opširnije

Priručnik za pristup Školarcu

Dragi učenici, ovo je prvi dio uputa za pristup Školarcu.

 

Opširnije

OBAVIJEST

Petak 1. svibnja je Međunarodni praznik rada i neradni je dan. Neće biti redovite online nastave za učenike naše škole. Online nastava se nastavlja u ponedjeljak 4. svibnja.

Opširnije

OBAVIJEST O UPISU U I. RAZRED OŠ VLADIMIRA PAVLOVIĆA

Obavijest o upisu u I. razred OŠ Vladimira Pavlovića

Matična i područne škole

Opširnije

Natječaj za - Najljepše pismo 2020.godine –

Svjetska poštanska unija (UPU) objavila je natječaj za 49. Natjecanje u pisanju pisma – Najljepše pismo 2020.godine. Ovogodišnja tema za pisanje najljepšeg pisma je - ŠTO BISTE PORUČILI ODRASLIMA O SVIJETU U KOJEM ŽIVIMO? Učenici koji žele sudjelovati na 49. Natjecanju u pisanju pisama - Najljepše pismo 2020. svoje radove mogu dostaviti i e-mailom.

Opširnije

OBAVIJEST ZA UČENIKE

Proljetni odmor učenika završava 17. travnja 2020.godine. Nastava na daljinu za učenike Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini počinje 20. travnja 2020.godine. Online nastavu učenici od 6. do 9. razreda trebaju pratiti na portalu skole.sum.ba i na web stranici škole, po zadanom rasporedu. Ako imate bilo kakvih pitanja šaljite ih na mailove postavljene na web stranici škole.

Opširnije

Obavijest

Osnovna škola Vladimira Pavlovića u Čapljini obavještava roditelje djece koja su navršila pet i pol godina života do 01. ožujka 2020.g. o obvezi upisa djece u prvi razred školske 2020./2021. godine, u vremenskom razdoblju od 15.04. do 08.05.2020.godine.

Opširnije