Posljednji pozdrav

Dragoj Arijani, obitelji,svima nama koji smo je poznavali

Nakon pročitane knjige, upitala bih svoje učenike:

 -Što je bila tema i ideja ovoga djela?  

Danas, kad se opraštamo s našom kolegicom: iskrenom, samozatajnom, tihom i poniznom suprugom, majkom, bakom, kćerkom, nevjestom, razrednicom, prijateljicom….pitam se:

-Tko će odgovoriti na sva pitanja koja su ostala neodgovorena?

A onda mi pada na pamet misao kako je matematika život sa više nepoznanica.

 

 

 

Opširnije

Svjetski dan učitelja

Poštovani učitelji, nastavnici, profesori, odgajatelji,
povodom Svjetskog dana učitelja, u ime OŠ Vladimira Pavlovića i svoje osobno ime, želim Vam uputiti iskrene čestitke i poželjeti zdravlje, uspjeh i zadovoljstvo u našem plemenitom zvanju.

Opširnije

Svjetski dan mentalnog zdravlja

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja koji se održava 10.listopada,u OŠ Vladimira Pavlovića održane su radionice u učionicama na temu Naše zdravlje. Sudjelovali su učenici svih odjela od I. do IX. razreda i pedagoška služba. 

Opširnije

OBAVIJEST ZA UČENIKE

Obavijest

Dragi učenici , poštovani roditelji, na početku smo nove školske godine, posebne za sve nas. Osnovna škola Vladimira Pavlovića je škola s najvećim brojem učenika u HNŽ-u. Brojimo više od tisuću učenika, što nam organizacijskom smislu  predstavlja  dodatne obveze i izazov kako uskladiti i krenuti s radom.

Stoga pozivamo sve učenike i roditelje da zajedno iznađemo načine koji će polučiti najbolje rezultate  za naše učenike u zadanim  okolnostima. U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom Škola će poduzeti i pridržavati se svih preventivnih mjera za radpropisanih od strane Kriznog stožera HNŽ-a i ZZJZ . 

Školski prostor će biti redovito dezinficiran uz već obavljenu edukaciju od higijensko-epidemioloških službi o dezinficijensima koji se koriste. 

Ukoliko netko od  učitelja , učenika i ostalog osoblja ili njihovih ukućana ima simptome  covid -19 dužan je javiti se svom liječniku i obavijestiti školu kako bi škola poduzela sve mjere u skladu sa preporukama zdravstva. 

 

 

Opširnije

NATJEČAJ

Natječaj za prijem u radni odnos.

Opširnije