Dan škole

Dan škole obilježen je 27.9.2019. godine. Sve je započelo sportskim igrama koje vode učitelji TZK.

Opširnije

Prijem prvašića

Radost prvog školskog dana podijelili smo s našim prvašićima. Prigodnom priredbom 2.rujna 2019.godine učenici naše škole dočekali su prvašićei njihove roditelje i poželili im sretan početak i uspjeh u školovanju.

Opširnije

Natječaj

Opširnije

Natječaj za popunu upražnjenih radnih mjesta

U prilogu možete preuzeti informacije o natječaju.

Opširnije

TJEDAN KLIMATSKE DIPLOMACIJE

„Dragi okolišu, ja ti obećajem da ću bacati smeće u kante, da ću saditi cvijeće i drveće i da ću prestati bacati smeće u prirodu. Jako se nadam da će i ostali raditi slično kao i ja,“obećao je Marko Sivrić, učenik V. razreda naše škole koji je prisustvovao umjetničkim radionicama u okviru obilježavanja Tjedna klimatske diplomacije.

Opširnije

ZUBOMOBIL

Danas je našu školu posjetio Zubomobil, zabavno, šareno vozilo u potpunosti opremljeno neophodnim stomatološkim inventarom – stolicom i ostalom opremom. U Zubomobilu su učenicima na rapolaganju bili stomatolog, stomatološka sestra i asistent projekta. Uz pokoone za učenike koje je osigurao Orbit, stomatolog je educirao djecu o pravilnom načinu održavanja zubne higijene i kroz zabavan i njihovom uzrastu prilagođen sadržaj, skrenuo pozornost na činjenicu da su zdravlje i ljepota usta i zuba dijelom sveopćeg tjelesnog zdravlja.

Dostupni statistički podatci o oralnom zdravlju djece su uistinu poražavajući – KEP indeks oralnog zdravlja (broj karioznih, izvađenih i plombiranih zuba) djece u dobi od 12 godina u Federaciji BiH je prema posljednjem istraživanju iznosio 5,36, iako ne bi smio prelaziti 1,5 prema preporuci Svjetske zdravstvene organizacije.

Poslije današnje edukacije nadamo se promjeni na bolje oralnog zdravlja djece u našoj školi.

Opširnije