MATEO JOVANOVIĆ, ravnatelj

Dragi učenici, poštovani učitelji i roditelji!

Pred nama je još jedna školska godina i vjerujem da ćemo se u jednom pozitivnom ozračju, sa puno veselja, entuzijazma i dobre volje uspješno nositi sa novim izazovima, obavezama i mnogobrojnim zadaćama koje nas očekuju u ovoj školskoj godini!

Znanje je blago koje svog vlasnika svugdje prati!

Znanje je glavni resurs od kojeg ovisi naša budućnost. Osnovna škola Vladimira Pavlovića je kroz dugogodišnje djelovanje iznjedrila mnoga značajna imena iz svijeta znanosti, politike , kulture i sporta. Nadamo se da će i novije generacije postići jednak a ako ne i bolji uspjeh od prethodnih. Za to je potrebna sinergija svih nas okupljenih i uključenih u obrazovanje i odgoj najmlađih članova našeg društva.

Važna karika odgojno obrazovnog sustava čine svi članovi našeg kolektiva koji su uvijek bili spremni prihvatiti sve nove izazove i zahtjeve suvremenog odgoja i obrazovanja.

U proteklom periodu riješili smo neke infrastrukturne probleme koji su nas dugo mučili, stvoreni su tehnički uvjeti za modernu nastavu po modernom nastavnom planu i programu. Relativno dobra opremljenost škole nudi našim učenicima mogućnost upoznavanja novih tehnologija i valjanu realizaciju nastavnih sadržaja, koji bi u narednom periodu doprinijeli boljim rezultatima naših učenika.

Učenik će i dalje biti u središtu naše pozornosti, želimo mu omogućiti  razvoj stvarajući uvjete kako bi mogao izraziti sve svoje kvalitete, sposobnosti, ideje i želje.

Kvalitetna suradnja sa roditeljima je nužnost kako bi trokut učenik-učitelj-roditelj funkcionirao u svim smjerovima.

 U ovom segmentu ima još puno prostora za napredak te ću očekivati i podršku Školskog odbora kao i Vijeća roditelja da bi pridonijeli što boljem ozračju u našoj školi.

Poštovani posjetitelji, želimo vam ugodan boravak na našoj internetskoj stranici.

S poštovanjem!