Međunarodni dan dječjih prava

Međunarodni dan dječjih prava 20.studenog obilježava se u cijelom svijetu. Cilj svih aktivnosti je podizanje svijesti o potrebi zaštite djece od zloupotrebe, nasilja i raznih oblika diskriminacije.

Opširnije

Kolona sjećanja

18. studenog 2019. godine učenici OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini, učenici SŠ Čapljina i mnogobrojni građani sudjelovali su u koloni sjećanja na 28. obljetnicu boli, tuge i stradanja Vukovara i Škabrnje.

Opširnije

OESS Kviz "Obrazovanje bez diskriminacije"

8.11.2019. godine u 11:00 sati u čapljinskim osnovnim školama održan je Kviz pod nazivom "Obrazovanje bez diskriminacije".

Opširnije

SPORTSKE IGRE MLADIH

24.listopada 2019.godine učenici od drugog do petog razreda su se natjecali u najsimapičnijoj igri za najmlađe, igri između dvije vatre. Učenici su uživali u svakom trenutku igre, a najbolji su dobili medalje.

Opširnije

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Dana 18. listopada 2019. god. održana je manifestacija Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje na Trgu kralja Tomislava u Čapljini. Prigodan program je spremila nastavnica hrvatskog jezika Marijana Ljubić a vodila učenica Laura Jovanović.

 

Opširnije

ODRŽAN XV. NERETVANSKI KNJIŽEVNI, ZNANSTVENI I KULTURNI SUSRET

12. listopada 2019.godine u našoj školi održani su XV. Neretvanski književni, znanstveni i kulturni susret. Pozdravnu riječ i dobrodošlicu u ime učenika i djelatnika izrekla je učenica Lana Šunjić koja je i krasnoslovila pjesmu Kamen Vladimira Pavlovića.

 

Opširnije

Dan škole

Dan škole obilježen je 27.9.2019. godine. Sve je započelo sportskim igrama koje vode učitelji TZK.

Opširnije