Županijski natjecanje iz matematike

U SUBOTU 1.TRAVNJA 2017. UČENICA NAŠE ŠKOLE ANA PREVIŠIĆ VIII./a OSVOJILA JE 3. MJESTO NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU IZ MATEMATIKE UČENIKA VIII. RAZREDA DEVETOGODIŠNJEG ŠKOLOVANJA.

ČESTITKE UČENICI NA USPJEHU.

Opširnije

Raspored upisa u prvi razred

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

HERCEGOVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Osnovna škola VLADIMIRA PAVLOVIĆA

Nadnevak:10.04.2017.

Broj:191/17.

 

Osnovna škola Vladimira Pavlovića u Čapljini vrši upis djece koja su do 1. ožujka tekuće godine navršila pet i pol godina.

Mališani će krenuti u prvi razred u školskoj 2017. / 2018. godini.

Redovni upisnici, rođeni od 1. rujna 2010. do 1. rujna 2011. godine.

Liječnički pregled djece održat će se u Domu Zdravlja u Čapljini po sljedećem rasporedu:

18. travnja 2017. – u 12:00 sati: Prezimena A-F
19. travnja 2017. – u 12:00 sati: Prezimena G – NJ
20. travnja 2017. – 12:00 sati: Prezimena O – Ž
21. travnja 2017. – 12:00 sati Područne škole: Zvirovići, Prćavci, Šurmanci, Trebižat, Struge – Gorica, Gabela, Gabela polje i Počitelj.

Nakon objavljenog liječničkog pregleda, isti dan su upisi u pedagoškoj službi škole.

Potrebno je priložiti potvrdu pedijatra, rodni list (ovjerena kopija) i potvrdu o prebivalištu djeteta.

 

Opširnije

LITERARNI NATJEČAJ O POBIJENIM HERCEGOVAČKIM FRANJEVCIMA

 

Želeći njegovati spomen na 66 hercegovačkih franjevaca koje su kao nevine tijekom i u poraću Drugog svjetskog rata pobili jugokomunisti, Vicepostulatura postupka mučeništva »Fra Leo Petrović i 65 subraće«, u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne, raspisala je nagradni natječaj na temu pobijeni hercegovački franjevci tijekom i u poraću Drugog svjetskog rata za uratke iz: književnosti, glazbe, likovne kulture, povijesti, računalstva, umjetničke fotografije, videa. Natječaj je bio otvoren za: djecu (pučka škola), mladež (srednja škola), odrasle (studenti i punoljetni). Prvo i drugo mjesto na području književnosti dobili su učenici naše škole Matea Previšić i Nikola Milinković koji su se pod vodstvom nastavnice hrvatskog jezika Marijane Krmek javili na ovaj natječaj.

Opširnije

Obavijest

Odgođena nastava u HNŽ-u

Nastava u HNŽ-u će se odgoditi do srijede, 11. siječnja, potvrdio je  Rašid Hadžović, ministar obrazovanja znanosti kulture i sporta HNŽ-a.

''Na osnovu zahtjeva sindikata, ravnatelja i udruge roditelja u skladu s vremenskim uvjetima koji su najavljeni, nastava će se odgoditi i počet će 11. siječnja pa ćemo dalje vidjeti što će se događati. Pomjeramo nastavu za dva dana zbog nadoknade, a vidjet ćemo ako bude potrebe za ponovnim pomjeranjem, opet ćemo odgoditi'', izjavio je Hadžović.

Opširnije

Svečana božićna priredba

U petak 23.prosinca 2016. u dvorani kina Mogorjelo je upiličena božićna priredba učenika naše škole.

Opširnije

Svijeće za Vukovar

 

 

U petak 18.studenog 2016.održan je mimohod za žrtve Vukovara.Učenici OŠ Vladimira Pavlovića i Srednje škole Čapljina formirali su kolonu sjećanja na Trgu kralja Tomislava koja je prošla ulicama grada i zaustavila se na Trgu hrvatske slobode gdje su položili cvijeće i zapalili svijeće.

Opširnije