Dani otvorenih vrata Hutovo blato

Učenici devetog razreda su u srijedu 4. prosinca 2019.godine s nastavnicom Tanjom Zurovac sudjelovali u Danu otvorenih vrata u Parku prirode Hutovo blato. U sklopu Dana otvorenih vrata učenicima je održano predavanje o birdwatchingu - promatranje ptica.

Opširnije

Blagdan svetog Nikole

Najmlađi učenici naše škole darovani su prigodnim poklonima, slatkišima i besplatnom kino projekcijom, povodom blagdana Svetog Nikole kojeg slavimo svake godine 6. prosinca.

Opširnije

Vježba evakuacije u slučaju zemljotresa

Danas je u našoj školi u suradnji s Vatrogasnom postrojbom Čapljina zbog učestalih potresa i drugih izvanrednih okolnosti izvršena obuka i pokazne vježbe evakuacije za sve učenike i djelatnike Centralne škole.

Opširnije

OBAVIJEST

Obavještavamo učenike i roditelje da je prekinuta jutarnja smjena zbog zemljotresa, te zbog pripravnosti neće biti poslijepodnevne smjene.

Opširnije

Izlet u Sarajevo

Učenici osmih i devetih razreda koji su postigli najbolji uspjeh na školskom kvizu "Obrazovanje bez diskriminacija" u organizaciji OESS-a su u četvrtak 21.11.2019.godine za nagradu išli na jednodnevni izlet u Sarajevo.

 

Opširnije

Međunarodni dan dječjih prava

Međunarodni dan dječjih prava 20.studenog obilježava se u cijelom svijetu. Cilj svih aktivnosti je podizanje svijesti o potrebi zaštite djece od zloupotrebe, nasilja i raznih oblika diskriminacije.

Opširnije

Kolona sjećanja

18. studenog 2019. godine učenici OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini, učenici SŠ Čapljina i mnogobrojni građani sudjelovali su u koloni sjećanja na 28. obljetnicu boli, tuge i stradanja Vukovara i Škabrnje.

Opširnije