ODRŽAN TURNIR POVODOM LIPANJSKIH ZORA U ZVIROVIĆIMA

U sklopu manifestacije Lipanjske zore hrvatske Hercegovine kojom se obilježava obljetnica oslobođenja lijeve obale Neretve od agresora, održan je malonogometni turnir Zvirovići 2022.

Turnir je započeo u 8:00 sati i trajao do 12:00, a na njemu su nastupili učenici iz Osnovnih škola sa područja Čapljine.

U finalnoj utakmici ekipa Trebižata pobijedila je Čapljinu rezultatom 8:2.

Golove za Trebižat postigli su: Luka Mlinarević (4), Leon Sulić, Leo Jurković, Ivan Borovac i Marko Borovac.

Najbolji vratarem turnira proglašen je Mihael Rotim. Najbolji strijelac je Luka Mlinarević i Andrija Jurković, dok je najbolji igrač turnira Leo Jurković.

Najsimpatičnijim igračem proglašen je Mateo Primorac.

U utakmici za treće mjesto Gabela je bila bolja od Zvirovića i pobijedila rezultatom 2:0. Golove za Gabelu postigao je David Raič.

”Želimo se zahvaliti Horizontu Mira i Gradu Čapljini na pomoći oko organizacije turnira u Zvirovićima”, poručuju iz MZ Zvirovići.

Program manifestacije ”Lipanjske zore hrvatske Hercegovine 2022.” nastavlja se u nedjelju, 12. lipnja.

U restoranu Staklo u Počitelju, s početkom u 11:00 sati održat će se Međunarodni šahovski turnir koji nosi naziv ”Lipanjske zore” Čapljina 2022.

 

Opširnije

MEĐUNARODNO NATJECANJE "AKORDEON ART PLUS 2022"

Na međunarodnom natjecanju "AKORDEON ART plus 2022" u Sarajevu nastupala je naša učenica Bernardica Miočević u klasi nastavnice Gabrijele Glavinić i osvojila je visoku I. nagradu  u II.kategoriji (klavir) .

Čestitke Bernardici na izvrsnom rezultatu i želimo joj puno uspjeha u daljnjem radu.

U tijeku su pripreme za njen 3. solistički koncert koji će se održati u nedjelju 19.6.2022.u 20 sati u crkvi sv.Franje Asiškog u Čapljini. Svi ste dobrodošli!


 

Opširnije

VIDEOURADAK NAŠIH UČENIKA TREBA POMOĆ

Dana 26. travnja na naš školski mail stigao je poziv od Vienna osiguranja za sudjelovanje u projektu "U zdravoj školi zdrava djeca". Naše učiteljice Zorka Puljić i Sandra Dževlan rado su sudjelovale u izradi kratkog videa. Tema videa je bila "Čuvajmo vrijednosti, poštujmo različitosti". Njihova vesela glumačka skupina je izvela kratki igrokaz, a sve je zabilježila kamera našeg kolege Roberta Borovca. Kao što svjedočimo svaki dan, tako je bilo i ovaj put. Naš video je izabran među deset najuspješnijih. Za daljnji uspjeh potrebna je i naša pomoć, stoga vas pozivamo da kliknete na link https://viennaosiguranje.ba/ i slijedite upute te svojim glasom podržite naše vrijedne učenike, učiteljice i školu. Glasovati možete do 31.5.2022.godine.

Hvala.

Opširnije

IZLET ČETVRTIH RAZREDA

Naši četvrtaši uživaju na Blidinju!

Opširnije

EKSKURZIJA DEVETIH RAZREDA

IX. razredi nam šalju par slika sa ekskurzije, pozdravljaju nas sve uz par kadrova s Plitvica !

Opširnije

JEDNODNEVNI IZLET PETIH RAZREDA U REPUBLIKU HRVATSKU

U srijedu, 18.svibnja 2022. učenici petih razreda OŠ Vladimira Pavlovića su bili na jednodnevnom izletu u Republici Hrvatskoj. Posjetili smo NP Krka koji je sedmi nacionalni park u Hrvatskoj, poznat po velikom broju jezera i slapova. U restoranu Stari mlin smo objedovali i osvježili se sladoledom. Nakon obilaska Krke posjetili smo predivan grad Šibenik s vrlo bogatom poviješću i predivnim Starim gradom. U Šibeniku smo obišli Katedralu sv.Jakova. Učenici i učiteljice su uživali u sunčanom i lijepom kraju Dalmacije.

Opširnije

POSTALI SMO EKO ČUVARI NAŠEG PLANETA ZEMLJE

Pravilno smo odlagali svoj E – otpad te ga 17. svibnja 2022. g. preusmjerili na reciklažu. Ukupno je skupljeno 1831 kg E – otpada.

Učenici poručuju kako i dalje trebamo reciklirati jer na taj način čuvamo prirodne sirovine, smanjujemo utjecaj otpada na zagađenje vode, zemlje i zraka, čuvamo živote i zdravlje biljaka i životinja i svih koje volimo, smanjujemo količinu energije da bi se nešto proizvelo, štedimo novac jer reciklažom proizvodi pojeftinjuju, štedimo prostor koji bi bio uništen za deponije otpada te činimo našu okolinu čistom i lijepom.

Ovim putem zahvaljujemo roditelju Vidi Kevo koji je u suradnji s učiteljicom Jelenom Limov i učenicima I. b razreda osmislio i izradio NOVI PREDMET od E – otpada, svjetleći semafor. Svjetleći semafor će koristiti učenici razredne nastave kao didaktički materijal u nastavi prirode.

Djelatnici škole na čelu s Upravom još jednom zahvaljuju roditeljima naših učenika na podršci u projektu „Zelena revolucija“, kao i u svim ostalim projektima koji su se realizirali tijekom školske 2021/2022. godine.

Znamo da su za uspješan odgoj i obrazovanje djece, potrebni suradnja, partnerstvo, pozitivni međuljudski odnosi, međusobno povjerenje, poštovanje i suodgovornost učenika, učitelja i roditelja.

Ostanimo i u buduće dobri ODGOJNI PARTNERI NAŠOJ DJECI!

 

 

 

 

 

Opširnije