Radionica u Sarajevu

Nastavnica Nevenka Sulić s dvjema članicama Vijeća učenika nazočila je 19. studenog 2013. radionici u Sarajevu koju je organizirao ombudsman za prava djeteta.

Opširnije

Predstavlajnje slikovnice "Dobre priče iz močvare"

Zdenka Jelčić, predsjednica Ekološke udruge "Močvara", predstavila je slikovnicu "Dobre priče iz močvare" koja je nastala kao rezultat projekta "Upoznajmo naš biser, Park prirode Hutovo blato".

Opširnije

Susret s književnicima

Naša škola je upriličila "Susret s književnicima". Ugostili smo književnike Stjepana Šešelja iz Zagreba i Miljenka Stojića iz Širokog Brijega. Kroz zanimljiv razgovor, čitanje pjesama i priča, učenici su se bolje upoznali s njihovim književnim opusom.

Opširnije

"Ombudsman u vašoj školi"

U okviru aktivnosti "Ombudsman u vašoj školi", osoblje Odjela za praćenje prava djece održali su radionicu na temu "Djeca i slobodno vrijeme".

Opširnije

Dani kruha

Održana je završna svečanost Dana kruha na Trgu kralja Tomislava. Naši učenici sa svojim učiteljicama posjetili su Domove za stare i nemoćne u Čapljini i Domanovićima. Izveli su prigodan program i predali košare s krušnim proizvodima i voćem.

Opširnije

Nastavak projekta "Sigurno do škole"

Početkom rujna našu školu su posjetili policijski djelatnici PU Čapljina i učenicima I. razreda održali  predavanje na temu "Sigurno do škole".

Opširnije

Dan škole

Obilježili smo Dan škole kroz posjetu pjesnikovu grobu, svetu misu za Vladimira Pavlovića i sve pokojne djelatnike naše škole, športska natjecanja i svečanu priredbu koju su pripremili naši učenici sa svojim učiteljima.

Opširnije