SVJETSKI DAN OSOBA S DOWN SINDROMOM

Down Syndrome International je službeno odredio 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom. Navedeni datum je izabran kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostručenju, trisomiji, 21. kromosoma. Svjetski dan sindroma Down prvi put je obilježen u Singapuru 2006. godine, a današnji se datum obilježava u cijelom svijetu.

Opširnije

PISMO RODITELJIMA I UČENICIMA

Poštovani roditelji i naši učenici, pred nama je razdoblje u kojem će naša djeca moći pratiti nastavu putem online stranice škole. Vjerujem da ćete imati strpljenja i razumijevanja u ovoj  nesvakidašnjoj situaciji, te Vas molim da ne budete pod pritiskom i pomislite kako morate zamijeniti učitelja. Aktivnosti koje će učitelji zadati učenicima su napravljene tako da će moći samostalno obavljati. Učenici će svoje nejasnoće i upite slati svojim učiteljima na zadani mail. Učenicima ne zadajemo nerješive obveze i ne tražimo da moraju ako ne mogu.

Opširnije

OBAVIJEST

Obavijest

U skladu s Naredbom Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ, obustavlja se nastavni proces od petka 13.3.2020. godine, u svim osnovnim školama na period najmanje od 15 dana. O daljnjem postupanju i djelovanju u školskim ustanovama javnost će biti blagovremeno obavjestena.
Naredba Kriznog stožera Minidtarstva zdravstva, rada i spcijalne skrbi HNŽ nalazi se u privitku

Opširnije

OBAVIJEST

MINISTARSTVO PROSVJETE, ZNANOSTI, KULTURE I ŠPORTA

Opširnije

Škola košarke

U proteklom tjednu učenicima razredne nastave predstavljena je škola košarke.  

Opširnije

Dan ružičastih majica

I ove godine učenici naše škole su sudjelovali u obilježavanju Dana ružičastih majica.

Međunarodni dan prevencije vršnjačkog nasilja u školama „Dan ružičastih majica“, poznatiji kao „Pink Shirt Day“, obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači.

Opširnije

Program škole za 21.stoljeće

OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini je domaćin obuke „Program Škole za 21. stoljeće“, zahvaljujući vladi Velike Britanije na vrijednoj donaciji i British Councilu na implementaciji projekta, kojim će biti omogućen interaktivan i inovativan način učenja, kao i funkcionalno znanje s ciljem primjene u nastavku školovanja. Obuka će trajati od 24.2.2020.god. do 26.2.2020.godine.

Opširnije