Učenici naše škole sugrađanima darovali božićnu manifestaciju

Učenici naše škole oduševili su božićnom manifestacijom veliki broj okupljenih roditelja i prijatelja koji su do posljednjeg mjesta ispunili prostorije kina ''Mogorjelo''.

Opširnije

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

I ove godine učenici Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini i učenici Srednje škole Čapljina, na poseban način odali su počast žrtvama Domovinskog rata i prisjetili se obljetnice pada grada Vukovara, grada heroja.

Opširnije

Dani otvorenih vrata u vojarni "Božan Šimović"

U utorak, 10.11.2015.godine u vojarni Božana Šimovića u Čapljini je obilježena deseta obljetnica formiranja OS BiH. Tim povodom realizirana je manifestacija ˝Dani otvorenih vrata˝ u kojoj su sudjelovali i učenici petih razreda naše škole. 

Opširnije

Mine-ubojita sredstva

Španjolski kontingent SFOR-a posjetio OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini.

Opširnije

Dani kruha 2015.

Vrijedni mališani, njihovi nastavnici i roditelji izložili su danas na Trgu kralja Tomislava proizvode koje su proteklih dana pripremali za manifestaciju  “Dani kruha – hvala ti zemljo za plodove tvoje Čapljina 2015.''

Opširnije

Učenici naše škole proveli školsku patrolu na ulicama

U organizaciji Policijske uprave Čapljina je provedena prometno – preventivna akcija na ulicama u središtu grada na kojoj su sudjelovali i učenici naše škole.

Opširnije

Svečano proslavljen Dan Osnovne škole Vladimira Pavlovića

Velikim brojem aktivnosti obilježen je danas dan Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini, koja nosi ime po jednom od istaknutijih hrvatskih pjesnika, koji je porijeklom iz Trebižata.

Opširnije