KVIZ„UČIMO POVIJEST KAKO BI UPOZNALI SVIJET“

Danas su učenici devetih razreda Luka Milanović, Ljubica Previšić i Lorena Jakiša naše škole sudjelovali u kvizu „Učimo povijest kako bi upoznali svijet“ , koji je održan u Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića u Mostaru.

Opširnije

Keramika i nakit iz prapovijesti

Učenici 6.f sa svojim nastavnikom povijesti su napravili primjere keramike i nakita iz prapovijesti. Predmete i ostatke predmeta kojima su se ljudi služili u prošlim razdobljima zovemo kulturama. Najstarija je neolitička kultura na našim prostorima stračevačka kultura, tako nazvana prema nalazištu kraj mjesta Stračeva u današnjoj Vojvodini.

Opširnije

Dani otvorenih vrata Hutovo blato

Učenici devetog razreda su u srijedu 4. prosinca 2019.godine s nastavnicom Tanjom Zurovac sudjelovali u Danu otvorenih vrata u Parku prirode Hutovo blato. U sklopu Dana otvorenih vrata učenicima je održano predavanje o birdwatchingu - promatranje ptica.

Opširnije

Blagdan svetog Nikole

Najmlađi učenici naše škole darovani su prigodnim poklonima, slatkišima i besplatnom kino projekcijom, povodom blagdana Svetog Nikole kojeg slavimo svake godine 6. prosinca.

Opširnije

Vježba evakuacije u slučaju zemljotresa

Danas je u našoj školi u suradnji s Vatrogasnom postrojbom Čapljina zbog učestalih potresa i drugih izvanrednih okolnosti izvršena obuka i pokazne vježbe evakuacije za sve učenike i djelatnike Centralne škole.

Opširnije

OBAVIJEST

Obavještavamo učenike i roditelje da je prekinuta jutarnja smjena zbog zemljotresa, te zbog pripravnosti neće biti poslijepodnevne smjene.

Opširnije

Izlet u Sarajevo

Učenici osmih i devetih razreda koji su postigli najbolji uspjeh na školskom kvizu "Obrazovanje bez diskriminacija" u organizaciji OESS-a su u četvrtak 21.11.2019.godine za nagradu išli na jednodnevni izlet u Sarajevo.

 

Opširnije