Božićni koncert učenika Glazbenog odjela

U prostorijama Osnovne škole ”Vladimir Pavlović” u Čapljini održan je Božićni koncert glazbenog odjela pri O. Š. ”Vladimir Pavlović” Čapljina. Učenici su gostima ponudili zaista predivnu glazbenu večer, izvodeći glazbene točke na  violini, klarinetu, harmonici, glasoviru, gitari i flauti.

Opširnije

Božićna radionica u Vokabuli

Učenici petih razreda naše škole srijedu 18.12.2019. i četvrtak 19.12.2019. sudjelovali su na posebno osmišljenim radionicama, gdje su kroz igru i zabavne aktivnosti usvojili vokabular na njemačkom jeziku na temu Božića i božićnih blagdana. Osim radionica prisustvovali su i na projekciji dječijeg filma sa istom tematikom.

Opširnije

Božićne priredbe

Skori kraj prvoga obrazovnog razdoblja proslavili smo na najbolji mogući način, kao i svake godine, tradicionalnim božićnim priredbama. Održane su božićne priredbe na kojima su učenici pjesmom, igrokazima i recitacijama dočarali radost Božića.

Opširnije

BI – BI SVEMIRSKA PITALICA – interaktivna predstava za djecu

Bi – Bi je interaktivna komedija za djecu, koja je održana u našoj školi za učenike razredne nastave.

Opširnije

OBAVIJEST

Obavijest o zimskom raspustu i roditeljskim sastancima.

Opširnije

Humanitarna akcija ˝Božić u srcu˝

Vrijeme blagdana je prilika da se pokaže humanost. Učenici i djelatnici naše škole su proveli akcije humanost na djelu za pomoć učenicima koji se nalaze u stanju socijalne potrebe. Prikupljeni su prehrambeni i higijenski proizvodi, školski pribor i novčani prilozi.

Opširnije

Dan znanstvenika, Vladimir Prelog

Vlada F BiH je 12. prosinca proglasila Danom znanosti u federaciji BiH. Dan znanosti je ustanovljen na dan kada je 1975. godine Nobelova nagrada za kemiju uručena prof. dr. Vladimiru Prelogu, te kao izraz pijeteta prema ovom velikom bosanskohercegovačkom znanstveniku. Nastavnica kemije Antea Buljubašić je u četvrtak 12. prosinca sve sate posvetila sjećanju na nobelovca Vladimira Preloga i njegov znanstveni i pedagoški rad.

Opširnije