DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Međunarodni dan prevencije vršnjačkog nasilja u školama „Dan ružičastih majica“, poznatiji kao „Pink Shirt Day“, obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači.

Opširnije

Karneval 2018.

11. veljače 2018. godine svi učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama su sudjelovali u karnevalskoj povorci.Učenici područne škole Trebižat su krenuli sa povorkom ispred škole u Trebižatu, a ostali učenici su im se pridružili u Čapljini.

Opširnije

Poziv za dostavu ponuda

Molimo sve zainteresirane da u roku od 8 dana od dana objave dostave svoje ponude za ovogodišnje ekskurzije u RH.

Opširnije

Maša i Medo u našoj školi

Našu školu su u petak 2.2.2018. posjetili Maša i Medo. Maša i Medo su obišli naše najmanje učenike, družili se s njima i pozvali ih da aktivno sudjeluju u nadolazećim karnevalskim aktivnostima.

Opširnije

S DIJABETESOM U ŠKOLI

U školskoj knjižnici 22. siječnja 2018. Godine održano je predavanje  “S dijabetesom u školi“    u organizaciji udruge dijabetičara u HNŽ/K „Insula“.  

Opširnije

Božićna priredba 2017.

 Učenici naše škole priredili su božićnu priredbu za učitelje, nastavnike, roditelje i njihove goste, priredba je održana 22.12.2017. 

 

Opširnije

Književnica Sonja Škobić

U ponedjeljak 18.12. u školskoj knjižnici s učenicima 3., 4., i 5. razreda družila se književnica Sonja Škobić koja je predstavila svoju knjigu kratkih priča pod imenom 'Kuća okrenuta moru'.

Opširnije