Treća radionica o „Nenasilnoj komunikaciji“

Treća radionica u sklopu projekta „Vršnjačkog nasilja među djecom“ održana je 25. travnja 2013. s  roditeljima učenika Osnovne škole Vladimira Pavlovića. Moderatori radionice su bili: Jozo Jerković,pedagog-psiholog i Nevenka Sulić,učitelj hrvatskog jezika i voditelj projekta. Roditelji nisu krili oduševljenje održanom radionicom i jasno istaknuli da je ovakav vid komunikacije nešto novo u školi i da je produktivna u rješavanju problema u komunikaciji roditelja i djeteta, ali i suradnji roditelja učenika i odgajatelja u obrazovno-odgojnom procesu.

Opširnije

Radionica za nastavnike-nenasilna komunikacija

U okviru  programa stručnog usavršavanja učitelja 23.travnja 2013. održana je radionica za učitelje Škole na temu:“Nenasilna komunikacija“. U zaključku radionice istaknuto je i  ukazano da  bi učitelji i roditelji  trebali biti model ponašanja i komunikacije.

Opširnije

Dan planeta Zemlje

Učenici prvog a i b razreda zajedno sa svojim učiteljicama Zlaticom Jelčić i Zorkom Puljić, svečano,radno i simbolično su obilježili Dan planeta Zemlje i uredili školski vrt novim sadnicama cvijeća. To je bio njihov mali doprinos obilježavanju Dana planeta Zemlje.

Opširnije

Drugo mjesto na županijskom natjecanju iz kemije

Na županijskom natjecanju iz kemije za učenike osmih razreda održanom 17.travnja 2013. u Mostaru,učenik 8.b Marko Andrić osvojio je drugo mjesto.

Opširnije

Radionica u sklopu Programa vršnjačkog nasilja u školama

U sklopu projekta"Pravda za svako dijete",održana je prva od tri planirane radionice na temu:"Nenasilna komunikacija i aktivno slušanje".Radionica je održana 12.travnja 2013.i sudjelovalo je 22 predstavnika odjela škole.Moderatori radionice su bili:Jozo Jerković,pedagog-psiholog, Anđelika Buntić,učitelj razredne nastave i voditelj projekta Nevenka Sulić,učitelj hrvatskog jezika. Cilj radionice je pokazati učenicima da se nesporazum može riješiti nenasilnim putem. U travnju i početkom svibnja održat će se još dvije radionice;jedna za nastavnike,a druga za roditelje.

Opširnije