Dan škole

Dan škole obilježen je 27.9.2019. godine. Sve je započelo sportskim igrama koje vode učitelji TZK.

Prigodni program na groblju u Trebižatu (gdje je pokopan Vladimir Pavlović) izveli su učenici Područne škole Trebižat. A pjesmu Kamen Vladimira Pavlovića krasnoslovila je Lana Šunjić, učenica 6.e razreda.

Slijedila je misa zadušnica za pokojnog pjesnika i sve umrle učenike i djelatnike naše škole kojoj su nazočili mnogobrojni učenici i njihovi nastavnici.

Svečana priredba povodom Dana škole započela je u 11 sati. Scenarij programa napravila je nastavnica hrvatskog jezika Marijana Ljubić. Priredbu su vodili leo Marković i Antea Škegro. Nastupali su učenici i učenice naše škole koje su pripremilinjihovi učitelji Nevenka Sulić, Gabrijela Glavinić, Žana Pehar, Miro Brajković, Vesna Raguž, Sandra Dževlan, Senka Erić, Ruža Andrić, Ivica Maslać, i Ana Pranjković.

Svečane govore održali su ravnateljica škole Blaženka Obradović i gradonačelnik grada Čapljine               dr. Smiljan Vidić, koji su istakli sve što se uradilo u protekloj godini da bi učenicim i djelatnicima olakšali i poboljšali uvijete boravka u prostorijama škole. Priredbu su svojim nastupom uveličale i Čapljinske mažoretkinje, čije članice su i učenice naše škole. Ravnateljica je uručila i prigodne nagrade povodom umirovljenja Matiji Perić i 25 godina rada Marijani Krmek. Nagrade su dobili i učenici Ella Goluža za osvojeno 2. mjesto u krasnoslovu na Danima hrvatskog jezika, Josip Miličević za osvojeno 2. mjesto na natjecanju iz matematike, učenici 3.razreda PŠ Trebižat za osvojeno 3.mjesto na natjecanju iz likovnog stvaralaštva. A posebnu nagradu je dobio i učenik generacije Josip Miličević.

Natrag