Maša i Medo u našoj školi

Našu školu su u petak 2.2.2018. posjetili Maša i Medo. Maša i Medo su obišli naše najmanje učenike, družili se s njima i pozvali ih da aktivno sudjeluju u nadolazećim karnevalskim aktivnostima.

Opširnije

S DIJABETESOM U ŠKOLI

U školskoj knjižnici 22. siječnja 2018. Godine održano je predavanje  “S dijabetesom u školi“    u organizaciji udruge dijabetičara u HNŽ/K „Insula“.  

Opširnije

Božićna priredba 2017.

 Učenici naše škole priredili su božićnu priredbu za učitelje, nastavnike, roditelje i njihove goste, priredba je održana 22.12.2017. 

 

Opširnije

Književnica Sonja Škobić

U ponedjeljak 18.12. u školskoj knjižnici s učenicima 3., 4., i 5. razreda družila se književnica Sonja Škobić koja je predstavila svoju knjigu kratkih priča pod imenom 'Kuća okrenuta moru'.

Opširnije

Vrednovanje i ocjenjivanje učeničkih postignuća

Dr. sc Marijana Škutor je održala predavanje - za djelatnike naše škole. Predavanje se održalo 15.12.2017.

Opširnije

Dan otvorenih vrata u vojarni "Božana Šimovića"

Povodom obilježavanja 12. godišnjice osnivanja Oružanih snaga BiH, u vojarni "Božana Šimovića" u Čapljini održan je Dan otvorenih vrata.

Opširnije

Trening za učitelje „Implementacija definiranih ishoda učenja u jezično – komunikacijskom području“

Realizacija replikacionih treninga projekta „Implementacija definiranih ishoda učenja u jezično – komunikacijskom području“  za učitelje razredne nastave, učitelje hrvatskog jezika, pripravnike i stručne suradnike škola održana je od 21.10.2017. do 29.10.2017. godine u Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića u Čapljini.

Opširnije