Dani kruha

Održana je završna svečanost Dana kruha na Trgu kralja Tomislava. Naši učenici sa svojim učiteljicama posjetili su Domove za stare i nemoćne u Čapljini i Domanovićima. Izveli su prigodan program i predali košare s krušnim proizvodima i voćem.

Opširnije

Nastavak projekta "Sigurno do škole"

Početkom rujna našu školu su posjetili policijski djelatnici PU Čapljina i učenicima I. razreda održali  predavanje na temu "Sigurno do škole".

Opširnije

Dan škole

Obilježili smo Dan škole kroz posjetu pjesnikovu grobu, svetu misu za Vladimira Pavlovića i sve pokojne djelatnike naše škole, športska natjecanja i svečanu priredbu koju su pripremili naši učenici sa svojim učiteljima.

Opširnije

Prijem i priredba za sve naše prvašiće

Prijem i priredba za sve naše prvašiće.

Opširnije

Predavanje "Sloboda u medijima"

Povodom Dana slobode medija,učenici Srednje škole Čapljina, članovi lokalnog tima ONA(Omladinska novinska agencija BiH) učenicima osmih razreda održali su predavanje na temu: Sloboda u medijima.

Opširnije

Svehrvatsko natjecanje ekološki kviz „Lijepa naša“

Na svehrvatskom natjecanju ekološki kviz“Lijepa naša“ održanom od 22.do 24.travnja 2013. učenici  Osnovne škole Vladimira Pavlovića (Luka Brajković,Filip  Matić,Nikol Matić i Marija Zovko) predvođeni nastavnikom Brankom Živković,u konkurenciji 44 škole  osvojili su 12 mjesto.

Opširnije

Treća radionica o „Nenasilnoj komunikaciji“

Treća radionica u sklopu projekta „Vršnjačkog nasilja među djecom“ održana je 25. travnja 2013. s  roditeljima učenika Osnovne škole Vladimira Pavlovića. Moderatori radionice su bili: Jozo Jerković,pedagog-psiholog i Nevenka Sulić,učitelj hrvatskog jezika i voditelj projekta. Roditelji nisu krili oduševljenje održanom radionicom i jasno istaknuli da je ovakav vid komunikacije nešto novo u školi i da je produktivna u rješavanju problema u komunikaciji roditelja i djeteta, ali i suradnji roditelja učenika i odgajatelja u obrazovno-odgojnom procesu.

Opširnije