OBAVIJEST ZA RODITELJE

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji

po preporukama Zavoda za javno zdravstvo i instrukcijama za škole Ministarstva prosvjete, znanosti,kulture i sporta Hercegovačko – neretvanske županije,  obavještavamo Vas da mogućnost pohađanja online nastave imaju djeca sa nekom od kroničnih oboljenja, te djeca čiji roditelji/staratelji i stariji članovi obitelji s kojima dijete živi spadaju u rizičnu skupinu. 

 

 

Opširnije

Obavijest

Gradonačelnik grada Čapljine, dr. Vidić  daruje udžbenike  svim  učenicima prvog razreda. 

Opširnije

Raspored održavanja roditeljskih sastanaka

Roditeljski sastanci u OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini bit će održani u školskom dvorištu uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Opširnije

Deveti razredi završavaju nastavnu godinu

Osnovnu školu Vladimira Pavlovića je kao i sve zatekla pandemija corona virusa kao i posljedice koje je izazvala. Budući da smo škola sa velikim brojem učenika pa samim time i djelatnika  našli smo se u vrlo nezahvalnom položaju  zbog nastavnog procesa u svjetlu  ograničenja propisanih od strane državnih institucija. Po naputcima ministarstva o obustavi redovite nastave i prelazak na online nastavu u vrlo kratkom roku smo se snašli i među prvima  krenuli s nastavkom rada putem naše web stranice www.osvpc.ba koja se pokazala učinkovitom zahvaljujući nasim učiteljima i nastavnicima. 

Opširnije

PRIRUČNIK II.

Dragi učenici,

Sada kada ste se svi prijavli na Školarac, slijede upute za korištenje.

 

Opširnije

KALENDAR RADA ZA ŠKOLSKU GODINU

Dragi učenici!
Pred  nama  je razdoblje  intezivnog rada i zalaganja kako  bismo uspješno  okončali nastavnu godinu. 
 
 

Opširnije