Karneval 2020

Kao i svake godine i ove godine učenici razredne nastave naše škole sa svojim učiteljicama su sudjelovali na velikim maškarama 23.2.2020.

Opširnije

Radionica za učenike

U Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića održana je radionica za učenike 8. f, 8. g i 9. e razreda, koju je vodila pedagogica Selma Obradović.

Opširnije

Radionica za učitelje

Dana 07. veljače 2020. u Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića održana je radionica, za učitelje razredne nastave, koju je vodila pedagogica Selma Obradović.

Opširnije

Božićni koncert učenika Glazbenog odjela

U prostorijama Osnovne škole ”Vladimir Pavlović” u Čapljini održan je Božićni koncert glazbenog odjela pri O. Š. ”Vladimir Pavlović” Čapljina. Učenici su gostima ponudili zaista predivnu glazbenu večer, izvodeći glazbene točke na  violini, klarinetu, harmonici, glasoviru, gitari i flauti.

Opširnije

Božićna radionica u Vokabuli

Učenici petih razreda naše škole srijedu 18.12.2019. i četvrtak 19.12.2019. sudjelovali su na posebno osmišljenim radionicama, gdje su kroz igru i zabavne aktivnosti usvojili vokabular na njemačkom jeziku na temu Božića i božićnih blagdana. Osim radionica prisustvovali su i na projekciji dječijeg filma sa istom tematikom.

Opširnije

Božićne priredbe

Skori kraj prvoga obrazovnog razdoblja proslavili smo na najbolji mogući način, kao i svake godine, tradicionalnim božićnim priredbama. Održane su božićne priredbe na kojima su učenici pjesmom, igrokazima i recitacijama dočarali radost Božića.

Opširnije