OBAVIJEST O E-ŠKOLI

Nove emisije za školarce emitiraju se danas 27.3.2020. u pilot tjednu na programu RTV Herceg Bosne od 10:00 sati - 1. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 2. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 3. razred (hrvatski jezik, matematika i priroda i društvo) te 5. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo).

Opširnije

#OSTANI DOMA

Učenici naše škole poručuju građanima da u borbi protiv korona virusa svi možemo pomoći, a jedan od načina je i taj da ostanemo doma. Pogledajte zajednički video. 

 

Opširnije

SVJETSKI DAN OSOBA S DOWN SINDROMOM

Down Syndrome International je službeno odredio 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom. Navedeni datum je izabran kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostručenju, trisomiji, 21. kromosoma. Svjetski dan sindroma Down prvi put je obilježen u Singapuru 2006. godine, a današnji se datum obilježava u cijelom svijetu.

Opširnije

PISMO RODITELJIMA I UČENICIMA

Poštovani roditelji i naši učenici, pred nama je razdoblje u kojem će naša djeca moći pratiti nastavu putem online stranice škole. Vjerujem da ćete imati strpljenja i razumijevanja u ovoj  nesvakidašnjoj situaciji, te Vas molim da ne budete pod pritiskom i pomislite kako morate zamijeniti učitelja. Aktivnosti koje će učitelji zadati učenicima su napravljene tako da će moći samostalno obavljati. Učenici će svoje nejasnoće i upite slati svojim učiteljima na zadani mail. Učenicima ne zadajemo nerješive obveze i ne tražimo da moraju ako ne mogu.

Opširnije

OBAVIJEST

Obavijest

U skladu s Naredbom Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ, obustavlja se nastavni proces od petka 13.3.2020. godine, u svim osnovnim školama na period najmanje od 15 dana. O daljnjem postupanju i djelovanju u školskim ustanovama javnost će biti blagovremeno obavjestena.
Naredba Kriznog stožera Minidtarstva zdravstva, rada i spcijalne skrbi HNŽ nalazi se u privitku

Opširnije

OBAVIJEST

MINISTARSTVO PROSVJETE, ZNANOSTI, KULTURE I ŠPORTA

Opširnije