VALENTINOVO U NAŠOJ ŠKOLI

Ljubav je najveća snaga koja pokreće svijet. Svjesni te činjenice naši su učenici i djelatnici prigodno obilježili današnji dan. 
U školskoj knjižnici imali smo kreativne radionice , uređivali pano i radili srca. 
Učiteljice i nastavnici s učenicima su uredili panoe u učionicama i na hodniku.
Nastavnica engleskog jezika Vesna Lukenda Nikšić uredila je pano s 8.e razredom dok su nastavnice njemačkog jezika Ana Kosir i Darinka Doko uredile učionice s učenicima sedmih razreda. Nastavnica likovne kulture Jelena Grgić uredila je pano na ulazu škole. 
U školskoj knjižnici priredili smo prigodnu valentinovsku čajanku. 
Nastavnik hrvatskog jezika Zoran Bukmir došao je na čajanku s učenicima 7.d razreda te smo razgovarali o sv.Valentinu i obradili „Hvalospjev ljubavi“. Knjižničarka nam je pripremila i kviz razumijevanja hvalospjeva. 
Učenici prvih razreda došli su na čajanku u knjižnicu s učiteljicama te smo slušali prigodne pjesmice i bajku „Zlatna guska“. 
Učenici 2.e razreda - članovi sekcije „Mali čitači“ su s učiteljicom Paulinom pripremili igrokaz „Zaljubitis“ koji su izveli u školskoj knjižnici dok su članovi dramske sekcije učiteljice Sandre Dževlan čitali pjesme ljubavne tematike. 
Učenici 3.e s učiteljicom Manuelom Vlahić uredili su svoju učionicu. 
Naše područne škole također su odisale ljubavlju. Učiteljice Stanislava Rajić u PŠ Struge i Ines Pažin u PŠ Trebižat uredile su učionice u valentinovskom duhu. 
Fotografije naših radova možete vidjeti u našoj fotogaleriji. 
Sretno Valentinovo žele vam učenici i djelatnici naše škole!

Natrag