POSTALI SMO EKO ČUVARI NAŠEG PLANETA ZEMLJE

Pravilno smo odlagali svoj E – otpad te ga 17. svibnja 2022. g. preusmjerili na reciklažu. Ukupno je skupljeno 1831 kg E – otpada.

Učenici poručuju kako i dalje trebamo reciklirati jer na taj način čuvamo prirodne sirovine, smanjujemo utjecaj otpada na zagađenje vode, zemlje i zraka, čuvamo živote i zdravlje biljaka i životinja i svih koje volimo, smanjujemo količinu energije da bi se nešto proizvelo, štedimo novac jer reciklažom proizvodi pojeftinjuju, štedimo prostor koji bi bio uništen za deponije otpada te činimo našu okolinu čistom i lijepom.

Ovim putem zahvaljujemo roditelju Vidi Kevo koji je u suradnji s učiteljicom Jelenom Limov i učenicima I. b razreda osmislio i izradio NOVI PREDMET od E – otpada, svjetleći semafor. Svjetleći semafor će koristiti učenici razredne nastave kao didaktički materijal u nastavi prirode.

Djelatnici škole na čelu s Upravom još jednom zahvaljuju roditeljima naših učenika na podršci u projektu „Zelena revolucija“, kao i u svim ostalim projektima koji su se realizirali tijekom školske 2021/2022. godine.

Znamo da su za uspješan odgoj i obrazovanje djece, potrebni suradnja, partnerstvo, pozitivni međuljudski odnosi, međusobno povjerenje, poštovanje i suodgovornost učenika, učitelja i roditelja.

Ostanimo i u buduće dobri ODGOJNI PARTNERI NAŠOJ DJECI!

 

 

 

 

 

Natrag