Najava eTwinning webinara „Promocija Oznake eTwinning škole“

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, kao Državna organizacija za potporu eTwinnigu Bosne i Hercegovine, u suradnji sa predstavnicima škola i predškolskih ustanova, koje su dobitnice Oznake eTwinning škola 2023/2024, organiziraju niz eTwinning susreta kojima je cilj promovirati eTwinning škole.

Nakon uspješne promocije škola na prvom webinaru, drugi u redu očekuje nas  15. 02. 2024. godine,  s početkom u 18:00 sati. Webinar će voditi eTwinning ambasadorica Azra Halvadžija Šoše. Azra Halvadžija Šoše je ravnateljica JU OŠ „Bijelo Polje“, koja je već nekoliko puta dobila ovu prestižnu oznaku za eTwinning škole.

Prezentatori dobrih eTwinning praksi bit će predstavnici 4 odgojno-obrazovne ustanove,  dobitnice Oznake eTwinning škola iz Hercegovačko-neretvanske županije:

JU OŠ „Bijelo Polje“ Potoci;

IV osnovna škola, Mostar;

Osnovna škola Petra Bakule, Mostar;

OŠ Vladimira Pavlovića, Čapljina.

Tijekom webinara sudionici će imati priliku doznati kako te škole djeluju kao eTwinning zajednice, koji je značaj Oznake eTwinning škola, na koji način eTwinning tim funkcionira u školi te kako se novi nastavnici i učenici uključuju u eTwinning aktivnosti.

Pozivamo Vas da nam se pridružite klikom na poveznicu:

https://us06web.zoom.us/j/81984936629?pwd=9xzbaTcspzfdawAsp56Rfilv01kEKY.1

Natrag