2. mjesto na županijskom natjecanju Projekt građanin 2023. /2024.

U kategoriji osnovnih škola HNŽ naš školski Civitas tim u sastavu: Nikola Alilović, Nikica Dragičević, Mario Kukrika, Bruna Milinković, Anđela Merdžan, Daria Gadže, Tesa Glavinić i Ana Musulin pod mentorstvom knjižničarke Josipe Čoko, nastavnice likovne kulture Jelene Grgić koja je mentorirala oslikavanje zida naše škole i podršku razrednika Roberta Borovca osvojili su drugo mjesto projektom „Grafiti i murali – umjetnost, ne vandalizam!“
Naš tim pokazao je izuzetno razumijevanje na ovu temu što im je donijelo drugo mjesto na ovom prestižnom natjecanju. 
Kroz projekt su se bavili pitanjima javne politike, izmjenama i dopunama zakona, alternativnim politikama, radili su ankete i intervjuirali ravnatelja škole, gradonačelnika, direktoricu JKP, upravu policije , građane našeg grada itd. Između ostalog naučili su i da je timski rad jako bitan i da nadopunjujemo jedni druge različitim znanjima i vještinama. 
Čestitamo našim učenicima i mentorima i zahvaljujemo svima na suradnji tijekom realizacije projekta. Posebno hvala Upravi naše škole i ravnatelju Mateu Jovanoviću i gradonačelniku dr. Smiljanu Vidiću na financijskoj i moralnoj podršci projekta i naših prijedloga. 
U našoj fotogaleriji možete pogledati kako je sve izgledalo od ideje do realizacije projekta.

Natrag