Forza Berniii 

Dobre vijesti stižu nam iz Italije! 

Na X. Međunarodnom pijanističkom natjecanju "San Donà di Piave" (X. Concorso pianistico internazionale "Città di San Donà di Piave), održanom od 31. svibnja do 4. lipnja 2023. godine, naša talentirana učenica Bernardica Miočević zauzela je vodeće mjesto u kategoriji mladih pijanista. Usred snažne konkurencije iz cijelog svijeta, uključujući pijaniste iz Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Njemačke, Poljske, Finske, Estonije i čak dalekog Japana, Bernardica je zasjala svojim virtuoznim izvedbama te osvojila prvu nagradu u svojoj kategoriji.

Ponosno se divimo činjenici da ova prestižna nagrada dolazi u našu Školu, što svjedoči o visokoj razini glazbenog izvrsnosti koju njegujemo. Bernardica je već treći put ove godine sudjelovala na međunarodnom natjecanju, nakon svojih impresivnih nastupa u Srbiji i Bosni i Hercegovini gdje je također osvojila dvije prve nagrade.

Uzimajući u obzir posvećenost i naporan rad koji mladi glazbenici svakodnevno ulažu, neizmjerno je važno pružiti im podršku ne samo nastavnog osoblja i obitelji, već i šireg društvenog okruženja, kao i relevantnih institucija.

Stoga želimo iskoristiti ovu priliku i izraziti iskrenu zahvalnost Gradu Čapljini na svesrdnoj podršci koju su nam pružili u organizaciji ovog natjecanja. Bez njihove podrške, realizacija ovog iznimnog događaja ne bi bila moguća. 

Hvala Gradu Čapljini na prepoznavanju važnosti glazbenog obrazovanja i poticanju mladih glazbenika da dosegnu svoj puni potencijal.

Natrag