eTwinning konferencija

Naše djelatnice Josipa Čoko i Ana Grgić sudjelovale su  na osmoj godišnjoj eTwinning konferenciji „eTwinning era za zajednička nastavnička djela“ koja  se ove godine održala u Banja Luci. Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u ulozi Državne organizacije za potporu eTwinningu u BiH organizirala je konferenciju s ciljem unapređenja kvalitete projektnog rada, usmjeravanja razumijevanja obrazovnih vlasti na važnost uključivanja nastavnika u projektne aktivnosti i povezivanje odgojno-obrazovnih ustanova radi stjecanja specifičnih znanja i vještina koje bi osigurale uspjeh i unapređenje učeničkih postignuća. 
Uz više od 70 sudionika, eTwinning nastavnika, provedeno je devet eTwinning radionica. Uvodno predavanje/motivacijski govor održao je Marko Brajković, eTwinning ambasador iz Hrvatske. 
Uz podršku tima Državne organizaciju za podršku eTwinningu u Bosni i Hercegovini i eTwinning ambasadore, sudionici su imali priliku slušati i sudjelovati u radionicama poput #školaizsnova, #ESEP, eTwinning i 4k, eTwinning i održivi razvoj i druge teme. 
Naša škola tijekom konferencije uključila se u dva projekta o kojima ćemo deteljnije u narednom periodu. Povezali smo se s nastavnicima i školama iz Bosne i Hercegovine te se radujemo projektnim aktivnostima i suradnji kojima je cilj unapređenje postignuća i sposobnosti naših učenika.  Hvala Agenciji za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u ulozi Državne organizacije za potporu eTwinningu u BiH i ambasadorima eTwinninga u BiH na podršci i suradnji s našom školom. 
 
#etwinning #etwinningbih #ESEP #aposo #eTwinning #školaizsnova #ESEP #etwbihkonf2022 #mojplaner

Natrag