Već je kraj prvog obrazovnog razdoblja. Naši vrijedni učenici odlaze na zimski odmor. Priredbama su zahvalili svima i zaželjeli sretan Božić. Učenici uživajte u odmoru.
Dugi niz godina u blagdansko vrijeme čapljinski butici daruju učenike naše škole . Ovom prilikom zahvaljujemo buticima “AS”, BUBAMARA”, MARINO” i salonu obuće “OBRADOVIĆ” na suradnji.
Svi zainteresirani subjekti koji žele poklonima razveseliti učenike tijekom godine, mogu se javiti telefonski ili putem e-maila škole.
Najveselije doba u godini je tu. I naša škola je obukla božićno ruho.Da nam bude oku ugodnije, a srcu toplije.Učenici glazbene škole zajedno s prof.Gabrijelom Glavinić ukrasili su ulaz u glazbenu školu.Pano je uredio nastavnik Ernesto Markota .Za jaslice su se pobrinule vjeroučiteljice:Željana L., Daniela R. i Irena G.Učenici devetih razreda izrađivali su ukrase za bor .
Što je Božić? To je blagost prema prošlosti, hrabrost za sadašnjost i nada za budućnost.
Učenici naše škole su sudjelovali u obilježavanju 3. znanstvenog dana na Agronomskom i prehrambeno-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Češko Sveučilište Prirodnih znanosti u Pragu, zajedno sa Agronomskim i prehrambeno-tehnološkim fakultetom Sveučilišta u Mostaru i Agromediteranskim fakultetom Džemal Bijedić 10.12.2021. predstavio je rad studenata i osoblja Fakulteta s ciljevima popularizacije znanosti u raznim znanstvenim područjima poput ekologije, biotehnologije, zoologije i prehrambene tehnologije. Ovaj događaj dio je projekta Ministarstva vanjskih poslova Republike Češke br. 2021-PKVV-02 „Povećanje znanstveno-istraživačkih kapaciteta i podrška obrazovanju na Sveučilištu u Mostaru i Sveučilištu Džemal Bijedić Mostar“ pod pokroviteljstvom Češke razvojne agencije. Svrha ovog događaja je popularizacija znanosti kroz neprofitne događaje i programe koji promoviraju znanost, znanstvena istraživanja i / ili metode znanstvenog istraživanja među djecom, studentima, mladima i širom zajednicom. Učenici su kušali prehrambene proizvode koje su napravili studenti ili profesori u suradnji sa proizvođačima hrane ,sudjelovali su u pokusima , mjerenjima….Bilo je jako zanimljivo.