UČENICA GENERACIJE

Iako mi odrasli uvijek kažemo kako je đačko doba ono najljepše i bezbrižno, ipak ne trebamo zaboraviti kako je škola odgojno obrazovna ustanova u kojoj nije jednostavno ostvariti uspjeh vrijedan hvale i divljenja.

Status učenika generacije zahtijeva puno truda, predanog rada i odricanja, ali i donosi zaslužena priznanja. Tako se i ove godine naša škola može pohvaliti s brojnim odličnim učenicima, međutim s ponosom možemo predstaviti učenicu generacije iz IX.c, Mateu Čuljak.

Matea je učenica koja je uvijek rado pomagala svojim kolegama te aktivno sudjelovala u svim školskim i izvanškolskim aktivnostima. O Mateinom karakteru i odgoju govori činjenica kako je svoju želju za učenjem pokazivala kroz savjesno i odgovorno ispunjavanje školskih obaveza, na nastavi je uvijek pokazivala kulturno ponašanje, komunikativnost, poštovanje i spremnost da odgovori svakom izazovu.

Naime, osim što je sve razrede završila s prosjekom 5,0 i uzornim vladanjem, Matea je sudjelovala i osvajala nagrade kako na školskim tako i na županijskim natjecanjima.

 

• I. mjesto na županijskom natjecanju iz matematike 2018. i 2022.

 

• I mjesto na županijskom natjecanju iz kemije

 

• II. mjesto na županijskom natjecanju iz engleskog jezika

 

Također je pohađala glazbenu školu koju je završila sa odličnim uspjehom.

 

Matea planira upisati gimnaziju, ne sumnjamo ni malo kako će biti uspješna u daljnjem školovanju te napredovati u profesionalnom putu ma kakav on bio.

Želimo joj puno sreće i uspjeha.

 

 

 

 

Natrag